voor creatieve logistieke oplossingen

brengt ervaren praktische toepassingen in de fijnmazige groothandel, e-commerce operatie en distributie centrum

Disney bij Geodis Vitesse

 Geodis Vitesse in Venray

Opslag en distributie van DVD en Video van Buena Vista Home Entertainment, Walt Disney en Touchstone bij logistiek dienstverlener Geodis Vitesse.

 
Voor deze nieuwe activiteit bij Geodis Vitesse werd de inrichting ontworpen en de bezetting (vast en variabel) opgezet. Vanwege sterk wisselend werkaanbod is er een zeer wisselend aantal medewerkers nodig, de bezetting kan varieren van 50 tot 200 medewerkers gedurende enkele weken voor de release van een nieuwe film.
De taken varieren van de aanvulorders van enkele stuks tot campagnes met miljoenen DVD's waarbij winkeldisplays worden gevuld en uitgeleverd: een nieuwe film moet op exact op de vooraf geplande releasedag in alle winkels beschikbaar zijn.

   Buena Vista log
             Voor het leren van de orderpickwerkmethodes werd een aparte trainingsruimte ingericht waar alle magazijnhandelingen worden gesimuleerd  trainingsruimte 
 
       
      releases van nieuwe films gaan gepaard met merchandising, displays gevuld met diverse media en speciale eisen van de klanten zoals prijslabellen of apart sealen