voor creatieve logistieke oplossingen

brengt ervaren praktische toepassingen in de fijnmazige groothandel, e-commerce operatie en distributie centrum

Huijbregts Groep

 Huijbregts in Helmond

De Huijbregts Groep verzorgt het poedervoorraadbeheer voor toonaangevende voedingsmiddelenindustrieën in Europa. In de uiterst modern geoutilleerde productielocatie in Helmond wordt op efficiënte wijze gewerkt aan de dienstverlening rondom poederingrediënten.
Daarbij kan het gaan om een enkelvoudig product of een samengesteld mengsel uit verschillende poedercomponenten.
De Huijbregts Groep neemt alle verantwoordelijkheid rondom poeders (geur, kleur –en smaakstoffen) voor de voedingsmiddelenindustrie uit handen. Als partner in poeders zorgt Huijbregts voor de inkoop, de kwaliteitscontrole, de productie, het verpakken, opslaan, beheren en distribueren van poedervormige ingrediënten en mixen.

Bij Huijbregts zag men de uitdaging om sneller op de wisselende vraag van de klanten te voldoen. Daar waar er drie tot vijf dagen nodig waren voor het mengen en verpakken is deze netto tijd terug gebracht tot "vandaag besteld, morgen geleverd".
Een sterke verbetering in de tijd van onzekere vraagbehoefte, kleine voorraden en voldoen aan de spontane vraag van de leveranciers van de supermarkt. 

                 de (veelal volautomatische) produktie en afvullen in zakken wordt gescheiden in geur- en geurloze 
productieruimtes om contaminatie tegen te gaan. 
 
 
 
    kleinere hoeveelheden voor de receptuur wordt manueel afgewogen en toegevoegd aan de passerende palletbakken met zakgoed, en gaat door naar de productieruimtes  
      geautomatiseerd transport van de goederen tussen geur- en geurloze productiehallen en magazijnruimtes